Konzultáció

KONZULTÁCIÓ

 

Tisztelt Kollegák!

Az elektronikus perekkel kapcsolatos számítógépes gyakorlati oktatásra jelentős számú érdeklődő jelzett vissza és erre tekintettel az oktatási időpontokat az alábbiakban jelöljük meg:

 • 2016. június 21. kedd 14 óra
 • 2016. június 23. csütörtök 14 óra
 • 2016.június 28. kedd 9 óra
 • 2016. június 29. szerda 9 óra
 • Az oktatáshoz saját laptop szükséges. A tanfolyamot tartja Bálint Károly az Informatikai és Számítástechnikai Tanárok Egyesületének vezető oktatója.

  Az oktatás kiterjed az ügyfélkapu, e-per kapu létesítésével kapcsolatos kérdésekre, továbbá az elektronikus aláírásokra, elektronikus jognyilatkozatok kézbesítésére stb.

  Tájékoztatást ad a ÁNYK program telepítéséről, alkalmazásáról, ügyfél adatbázis létrehozásáról, JAVA környezet telepítéséről és frissítéséről stb.

  Korábbi e-mailünkben jeleztük, hogy az előadó egy alkalommal maximum 20 fő részére tudja az oktatást tartani. A regisztráló ügyvéd helyett ügyvédjelölt, titkárnő, jogi asszisztens stb. is részt vehet.

   

  Kérjük, hogy a Tisztelt Kollégák a fent megjelölt időpontok közül legalább kettőre szíveskedjenek regisztrálni a helyek korlátozottsága miatt oly módon, hogy az átutalásról szóló banki bizonylat megküldését is kérjük, mert a regisztrációt csak ezzel tudjuk aktiválni, az időpont regisztrációját a Kamara visszaigazolja. A 10.000.-Ft bruttó összeget közvetlenül Bálint Károly bankszámlájára:
  Raiffeisen Bank 12011409-00616731-00100005 kell átutalni azzal, hogy a megjegyzés rovatban szíveskedjenek feltüntetni a megrendelő nevét és irodacímét
  , hogy az oktató a számlát ki tudja állítani. Az oktató ÁFA mentes és a számlát az oktatás napján mindenki átveheti.

   

   

   

   

  Dr. Szabó Edit                                                                  Dr. Szilágyi János

  elnökhelyettes                                                                               titkár