Aktuális

A Magyar Ügyvédi Kamara tájékoztatása


Elnökségi Üléseink:

Elnökségi Ülés: 2019. szeptember 16. (hétfő), a felvételi/átjegyzési eljáráshoz szükséges iratok beadási határideje: 2019. augusztus 30. (péntek)

A Magyar Jogász Egylet Pest Megyei Szervezetének felhívásai


Földhivatali Tájékoztató


Tájékoztatás pályázati eljárás megindításáról / MÁV-START Zrt.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a MÁV-START Személyszállító Zrt. „Ügyvédi tevékenység ellátása (a MÁV-START Zrt. munkavállalóinak jogi képviselete szabálysértési és büntetőeljárásokban, illetve a kapcsolódó általános ügyvédi feladatok ellátása)” tárgyban beszerzési eljárást indított a mai napon 2019. június 27. 12:00 órai ajánlattételi határidővel. A beszerzéssel kapcsolatos összes információ a MÁV-START Zrt. honlapján a https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/beszerzesi-hirdetmenyek/ugyvedi-tevekenyseg-ellatasa-mav-start-zrt-munkavallaloinak-jogi linken elérhető.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a MÁV-START Személyszállító Zrt. mint ajánlatkérő az „Ügyvédi tevékenység ellátása (a MÁV-START Zrt. munkavállalóinak jogi képviselete szabálysértési és büntetőeljárásokban, illetve a kapcsolódó általános ügyvédi feladatok ellátása)” tárgyban indított beszerzési eljárás ajánlattételi határidejét meghosszabbította.

Az új ajánlattételi határidő: 2019. július 15. 12:00.


2019 05 13-i Közgyűlés anyagai

2019. évi kamarai hatósági ellenőrzési terv


1) Az aktualizált 1267-es (Iszlám ÁllamSzankciós Lista az alábbi linken tekinthető meg:

https://www.un.org/securitycouncil/sanctions/1267/aq_sanctions_list

2) Az aktualizált konszolidált szankciós lista pedig az alábbi elérhetőségen tekinthető meg:

https://www.un.org/securitycouncil/content/un-sc-consolidated-list

———

A NISZ a cégkapu szolgáltatás továbbfejlesztése érdekében  felmérést végez ezért kérik az ügyvédi kar tagjait, hogy a https://urlap.nisz.hu/ce~kapu igenyek    
oldalon található kérdőív kitöltésével segítsék elő a munkát.


Elnökségi Üléseink és beadási határidők:

Elnökségi Ülés: 2019. július 15. (hétfő), a felvételi/átjegyzési eljáráshoz szükséges iratok beadási határideje: 2019. június 28. (péntek)


A Magyar Ügyvédi Kamara tájékoztatása

  1. melléklet Tájékoztatás védői tevékenységről
  2. melléklet Tájékoztatás a földügyi igazgatási szakmai feladatokkal összefüggő intézkedéssel összefüggő iratkezelésre vonatkozó Egységes Iratkezelési Szabályzat   kiadásával kapcsolatban
  3. melléklet  Jelentkezés a Tizenegyedik Magyar Jogászgyűlésre

Tisztelt Kollégák,

A Pest Megyei Bíróság tájékoztatása szerint, az M3-as Irodaház udvarán a parkolási lehetőséget az üzemeltető megszüntette.


Informatikai tanácsok pár szóban